KOOKschool Brabant
Alle workshops & trainingen zijn gebaseerd op maatwerk
Bij KOOKschool Brabant, het keukengedeelte van De Horeca Vakspecialist kan iedereen terecht, of je nu in de horeca werkt, of niet. Het menu om uit te kiezen:
VOOR de liefhebber
Kookworkhop | vriendengroepen, stelletjes, teamuitje, Bourgondiërs & smulpapen | modern fine dining of klassiek | Frans, Italiaans of Aziatisch | verdieping, verbreding & smullen
Barbecue & grill master (Kamado) | leer écht goed BBQ-en | vraag chef alles | koop een Kamado
Catering op locatie | private dining } grote partijen | lunch, diner, buffet, bbq
VOOR profi's
Vega & vega | masterclass | creatief | gezond | uniek | trendy | binding & smaak zonder ei, boter en room
Allergenen & voedingsleer | wet- en regelgeving | NVWA | allergenen & eiwitten | etikettering | receptuurbeheer | menu opbouw | gezonde voeding | micro & macro nutriënten
Gastronomie & proeverij | smaakleer | wijn-spijs | theorie & praktijk | smaakprofielen | basis & gevorderd
Culinair advies | (door) ontwikkelen (menu) kaart | concept | bedrijfsformule | prijzen | smaken
Hygiënecode & HACCP | wet- en regelgeving | voedselveiligheid | RI&E handboek | tips & tricks
Menu engineering | inzicht in de kaart | ontwikkeling van cijfermatig inzicht | verbeteren van de winst