KOOKschool Brabant

Alle workshops & trainingen zijn gebaseerd op maatwerk

Bij KOOKschool Brabant, het keukengedeelte van De Horeca Vakspecialist kan iedereen terecht, of je nu in de horeca werkt, of niet. Het menu om uit te kiezen:

 

VOOR de liefhebber

Kookworkhop | vriendengroepen, stelletjes, teamuitje, Bourgondiërs & smulpapen |  modern fine dining of klassiek | Frans, Italiaans of Aziatisch | verdieping, verbreding & smullen

Barbecue & grill master (Kamado) | leer écht goed BBQ-en | vraag chef alles | koop een Kamado

Catering op locatie | private dining } grote partijen | lunch, diner, buffet, bbq

 

VOOR profi's

Vega & vega | masterclass | creatief | gezond | uniek | trendy | binding & smaak zonder ei, boter en room

Allergenen & voedingsleer  | wet- en regelgeving | NVWA | allergenen & eiwitten | etikettering | receptuurbeheer | menu opbouw | gezonde voeding | micro & macro nutriënten 

Gastronomie &  proeverij | smaakleer | wijn-spijs | theorie & praktijk | smaakprofielen | basis & gevorderd

Culinair advies | (door) ontwikkelen (menu) kaart | concept | bedrijfsformule | prijzen | smaken

Hygiënecode & HACCP | wet- en regelgeving | voedselveiligheid | RI&E handboek | tips & tricks

Menu engineering | inzicht in de kaart | ontwikkeling van cijfermatig inzicht | verbeteren van de winst