BORRELschool Brabant
Bij de Borrelschool Brabant, het bedieningsgedeelte van De Horeca Vakspecialist kan iedereen terecht, of je nu in de horeca werkt, of niet. Hier vind je veel trainingen over dranken, maar ook over bedienen & gastvrijheid. Zo hebben we het volgende menu om uit te kiezen samengesteld:
Cursus wijn | SDEN 1 basis | SDEN 2 gevorderd | examenvoorbereiding
Gastronomische wijnproeverij | liefhebbers | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | bedieningsmedewerkers | management
Mixology cocktails & mocktails | vriendengroepen, teamuitje & liefhebbers | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | mixen, pimpen & shaken | alcoholvrij | klassiekers & nieuwe smaken
Barista - basis | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | bedieningsmedewerkers | management | bonen & branden | herkomst | machine | techniek | opschuimen
Bier | Stibon 1 | 6 biertypen | grondstoffen bier | etiket | procedures | proefnotities | wetgeving
Drankenkennis | bedieningsmedewerker | bartender | management | liefhebbers | aankomend sommelier & gastronoom | gedistilleerd | likeuren | zwak alcoholisch | sterkedrank
Zelf likeur maken | vriendengroepen, teamuitje & liefhebbers | bartenders | aankomend sommelier & gastronoom | management | technieken | bewerkingen | smaken | etikettering | filteren | tips & tricks
Gastvrijheid & verkooptechniek | bedieningsmedewerker | bartender | management | beleving | USP | bedrijfsformule | doelgroepen | sfeer & beleving | tips & tricks | op maat
Gastvrijheid & bediening | bedieningsmedewerker | bartender | management | beleving | USP | bedrijfsformule | doelgroepen | sfeer & beleving | serveertechnieken met bord & dienblad | op maat
Tafelbereidingen | bedieningsmedewerker | management | liefhebbers | aankomend gastronoom | trancheren | fileren | flamberen | koude & warme sauzen aan tafel maken